EVET SOR

- Kendiyle barışık bir insan mısınız?
- Buna bir küfürle cevap vermek gerekirse -ki gerekir, evet .mna koyim, öyleyim.
- Peki kendiyle barışık olmak nedir sizce?
- Kendini diğerlerinden ayırmadan, aynı tepkileri kendine de vermektir.
- Bir örnek gösterebilir misiniz?
- Tabii. Mesela kendimi dövdüğüm, çok olmuştur. İşe kaşım gözümü kapatacak kadar şişmiş bir halde gidip, müdürüme gözaltında polislerden dayak yediğimi söylediğim günü iyi hatırlarım, öfkem o kadar büyüktü ki, günün geri kalanında izinli olduğumu duyduktan sonra eve gidip akşamüstü iyice acıkıncaya kadar kendimi dövmeye devam etmiştim...

- Ay kız bu harbi manyak çıktı!


(acı çekiyorsanIz buna sevinin, icinizde hala incinmeye müsait bir yer kaldığının kanıtıdır.)

7 yorum:

Rüyacı dedi ki...

Aynı güzel yurdumdaki gibi bir barış, olmuş seninkisi yaf, ver dayağı, al barışı, benzetmesi gibi.Bu durumda Manyak çıkmamak mümkünmü yani yurdumda. Üzerinde olduğumuz coğrafyadan başlıyor dengesizlik. pek bir normal bana göre durum. Bende oldukça barışımdır mesela bünyeyle.

akilliigne dedi ki...

acı çekiyorsanIz buna sevinin, icinizde hala incinmeye müsait bir yer kaldığının kanıtıdır.bu söze katılmamak mükün değil bir filimdeki sözler buna örnek olabilr
Love and Death
"Aşık olmak acı çekmektir. Acı çekmemek, için kişi aşık olmamalıdır. Ama, kişi sonra aşık olmamaktan dolayı acı çeker. Bu yüzden, aşık olmak acı çekmek, aşık olmamak acı çekmek, acı çekmek acı çekmektir. Mutlu olmak aşık olmaktır, mutlu olmak o zaman, acı çekmektir, ama acı çekmek kişiyi mutsuz eder, bu yüzden, mutsuz olmak için kişi aşık olmalı, ya da acı çekmeyi sevmeli, ya da çok fazla mutluluktan dolayı acı çekmelidir".
sağlıcakla kalın mutlu pazarlar

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=100191

Aydan Atlayan Kedi dedi ki...

Kendisiyle barışık hayatla kavgalı olmaya ne diyeceksin :)

Adsız dedi ki...

Coğrafyanın suçu yok, kötülük edenler üzerinde yaftalarıyla dolaşıyor işte, görmemek mümkün değil ama iman hepsini gölgeliyor.

"Aşk bu mu aşk acı mı acıtır mı incitir mi aşk bana bunu yapmaya mecbur mu" cevap veriyorum; evet.

Kendiyle barışık olanın hayatla kavga etmesi doğaldır diyeceğim, ya ne diyeceğidim?

saklıdefter dedi ki...

Kendimle barışık olmak...!? Ne kendimle küsüm ne hayatla nede ikisiyle barışığım.Kendimede küfür ederim hayatada...Anlamını çözebilseydim ikisininde ne basit olurdu nefes alıp vermek.

Adsız dedi ki...

aci cektigimize sevinmek; ironik olsa da ne kadar dogru bir laf.ama zor cok zor.

Adsız dedi ki...

Yes if the truth be known, in some moments I can phrase that I jibe consent to with you, but you may be considering other options.
to the article there is stationary a suspect as you did in the fall issue of this request www.google.com/ie?as_q=messengerlog pro 6.25 ?
I noticed the phrase you suffer with not used. Or you use the pitch-dark methods of promotion of the resource. I have a week and do necheg